Meer dan 20 bekeuringen uitgedeeld op de Maas

Foto: Archief
26 juli 2019, 13:46
Verlopen

REGIO - In een paar uur tijd zijn dinsdag meer dan twintig bekeuringen uitgedeeld voor gevaarlijk gedrag op de Maas. Met name in het gebied van de afgedamde Maas controleerde de politie.

Het ging onder meer om varen zonder vaarbewijs en overschrijding van de snelheid met veertig kilometer per uur. De politie zet extra in op het bestraffen van overtredingen die de veiligheid op het water aangaan. De politie laat weten dat de tijd van waarschuwen voorbij is.

Met het oog op recente aanvaringen en de intensiteit van het aantal mensen op het water, maakt dat de politie gaat optreden tegen overtredingen op het water. Meerdere controles sluit de politie dan ook de komende periode niet uit.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl