Zomerfeest Gorinchem van 27 augustus t/m 1 september

Foto: Facebook Zomerfeest Gorinchem
26 juli 2019, 11:55
Verlopen

GORINCHEM - Dit jaar wordt het Zomerfeest Gorinchem gehouden van dinsdag 27 augustus tot en met zondag 1 september. Traditioneel bruist Gorinchem aan het eind van de zomer met ook dit jaar een geweldige line-up.

Het programma is dit jaar gevuld met onder meer Davina Michelle, Rondé, Crooxs, Ali B en Edsilia Rombley. Daarnaast zijn er ook activiteiten zoals een lampionnenoptocht en een Zomer Festival speciaal voor de kinderen met poppentheater, het breinplein en een zandtekenaar.

De zomerfeesten zijn gratis toegankelijk. Let er vanwege de drukte op dat je de aanwijzingen volgt voor parkeren en toegang. Je kan ook gebruik maken van de veerdiensten van Riveer. Kijk op de website www.zomerfeest.nl voor alle praktische informatie en natuurlijk ook op de Facebookpagina via www.facebook.com/zomerfeest/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl