Man uit Genderen opgepakt vanwege betrokkenheid voetbalrellen

Foto: Archief
29 juli 2019, 11:15
Verlopen

REGIO/GENDEREN - Een 26-jarige man uit Genderen is afgelopen weekend opgepakt in verband met betrokkenheid bij de voetbalrellen na afloop van de play-off wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles op 25 mei van dit jaar.

Na de wedstrijd braken rellen uit. Eerst in het stadion, daarna erbuiten. De Mobiele Eenheid moest meerdere keren in actie komen. Eerder lieten de gemeente Waalwijk, RKC Waalwijk en de politie in een gezamenlijke verklaring al weten dat aan de hand van camerabeelden zou worden gekeken wie hierbij betrokken waren.

De politie heeft nu in totaal zeven relschoppers aangehouden. Of de 26-jarige man uit Genderen net als de andere relschoppers ook verdacht wordt van openbare geweldpleging tegen personen en goederen is nog niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl