Expositie Kim Renders in Visserijmuseum

Foto: Kim Renders
1 augustus 2019, 21:54
Verlopen

WOUDRICHEM - Vanaf zaterdag 17 augustus wordt het werk van Kim Renders uit Sleeuwijk geëxposeerd in het Visserijmuseum in Woudrichem.

Kim is realistisch schilder en potlood kunstenares. Haar werk bestaat voornamelijk uit botanisch werk, landschappen en wildlife. Het is haar doel om haar tekeningen en schilderijen zo realistisch mogelijk te maken. Daarvoor gebruikt ze haar eigen referentiemateriaal dat ze maakt tijdens fiets- of wandeltochten en tijdens bezoeken aan dierentuinen.

De opening van de expositie is op 17 augustus om 14.00 uur. De expositie zal tot oktober te zien zijn tijdens de openingstijden van het Visserijmuseum. Kijk voor meer informatie over het werk van Kim Renders op de website http://kimrendersfineart.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl