Vraag de mantelzorgwaardering aan voor de mantelzorger

Foto: Pixabay
1 augustus 2019, 17:38
Verlopen

ALTENA - Mantelzorg is intensief en vaak ondergewaardeerd. Deze vorm van zorg is daarom een bedankje meer dan waard. De gemeente Altena heeft, net als de voormalige Altena-gemeenten, ook dit jaar weer de mantelzorgwaardering beschikbaar als tegemoetkoming.

Met het aanvragen van een mantelzorgwaardering bedankt u de mensen die voor u zorgen. U kunt kiezen voor een geldbedrag op uw bankrekening of een VVV-cadeaukaart. Een aanvraag indienen is mogelijk tot en met 31 december 2019. Het gaat om een bedrag van € 120,00. Het aanvragen kan op twee verschillende manieren. Via de website www.gemeentealtena.nl kunt u een online formulier invullen. Ontvangt u liever het aanvraagformulier met retourenveloppe thuis op de mat? Dan kunt u het formulier via door te bellen naar ‘OnS Altena’ van de gemeente Altena via 0183 – 51 60 60.

Aanvragen die vóór september worden ingediend, worden door de gemeente in september al behandeld. Is uw aanvraag goedgekeurd, dan krijgt u het bedrag van de mantelzorgwaardering snel daarna op uw bankrekening gestort of een VVV-cadeaukaart toegestuurd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl