Vrijwilligers gezocht voor opstartend Repair Café in Vlechtwerk

Foto: freeimages.com
1 augustus 2019, 22:04
Verlopen

WERKENDAM - Eens per maand wil Trema Welzijn ook een Repair Café gaan organiseren in MFA Vlechtwerk in Werkendam. Het Repair Café wordt al reeds iedere tweede dinsdag van de maand georganiseerd in en samen met Kringloopcentrum Altena in Almkerk.

Het Repair Café in Werkendam moet een tweede locatie worden die opgezet wordt in samenwerking met het Repair Café in Almkerk. Men wil hierop aansluiten door op een andere dag in de maand in Werkendam open te gaan. Het Repair Café is nu op zoek naar mensen die hierbij willen helpen.

Bent u handig met de naaimachine, houtbewerking (meubels, speelgoed, gebruiksvoorwerpen), elektrische apparaten of fietsen? En vindt u het leuk om eens per maand enkele uurtjes te helpen in het Repair Café? Op woensdag 2 oktober om 10.00 uur steken de vrijwilligers de koppen bij elkaar om hierover te brainstormen. Heeft u interesse? Aanmelden om mee te denken kan bij Fenna Vogelsang via fenna.vogelsang@trema.org of per telefoon op 0183 – 408 444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl