Woningbrand richt grote schade aan in Werkendam

Foto: Brandweer Sleeuwijk
1 augustus 2019, 13:46
Verlopen

WERKENDAM - In de Floreffestraat in Werkendam woedde donderdagochtend een uitslaande woningbrand. De bovenverdieping van de hoekwoning stond volledig in brand.

De vlammen ontstonden rond 9.30 uur. De brand, vermoedelijk ontstaan aan de zonnepaneleninstallatie, heeft kort maar hevig gewoed. De brandweerkorpsen van Werkendam, Sleeuwijk en Almkerk waren gealarmeerd om deze middelbrand te blussen waarbij ook de hoogwerker uit Oosterhout assistentie verleende. Er vielen geen gewonden, maar de woning heeft wel grote schade opgelopen.

De politie reageerde na afloop van de brand ‘stomverbaasd’ op de manier waarop ze door omstanders behandeld werden tijdens de brand. Agenten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen, maar werden uitgescholden door omstanders. Ook reden meerdere mensen langs de afzetting.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl