Oude muntjes van De Kelder in Hank gezocht

Foto: Erfgoed Altena, De Soos Almkerk
6 augustus 2019, 11:19
Verlopen

ALTENA - Discotheek De Kelder in Hank is inmiddels al een aantal jaar geleden gesloopt. Langs de Buitendijk in Hank staat nu een modern appartementengebouw. Herinneringen aan deze plek van plezier blijven en mogelijk heb jij thuis nog een aantal muntjes van De Kelder liggen.

Ieder dorp had zo zijn eigen cafés en ook kermissen en Oranjefeesten waren bekende plekken van plezier. Vanaf de jaren vijftig werd het uitgaansleven gevarieerder met jeugdsozen en discotheken. Discotheek De Kelder in Hank is een van deze ‘Plekken van Plezier’. Dit is het thema van Open Monumentendag 2019. Erfgoed Altena organiseert op woensdag 11 september een Erfgoedavond. Voor deze avond is men op zoek naar oude drankmunten van De Kelder.

Heb jij nog ergens muntjes van De Kelder liggen? Kom ze inleveren tijdens de erfgoedavond en ontvang een verrassing. Je bent welkom op woensdag 11 september van 20.00 tot 22.00 uur in De Werf in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl