Nieuwe voorzitter SLF gevonden in Arnold Sprangers

Foto: Streekdagen
9 augustus 2019, 16:35
Verlopen

MEEUWEN - Het bestuur van Stichting Landbouwfestiviteiten Land van Heusden en Altena heeft sinds kort een nieuwe voorzitter gevonden in de persoon van Arnold Sprangers. De stichting die jaarlijks de Streekdagen organiseert is klaar voor een nieuwe editie.

Arnold volgt als nieuwe voorzitter Christian van Winden op, die als vice-voorzitter aan blijft. Arnold is woonachtig in Hank en dagelijks werkzaam in de waterbouw. Hij is geen onbekende in een organisatie van een groot evenement. Zo was hij eerder betrokken bij de organisatie van Benederpop 2009 toen De Soos in Almkerk 40 jaar bestond.

De Streekdagen staan op 6 en 7 september gepland ter hoogte van Dorpsstraat 2 in Meeuwen. Traditioneel is op vrijdagavond de grootste truckpulling van Europa te zien. Op zaterdag is er een programma met activiteiten voor het hele gezin. Van shows met dieren tot een braderie en van een kinderboerderij tot historische tractoren. Kaarten zijn vanaf nu online te bestellen via tickets.streekdagen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl