Meezingen met Christelijk Mannenkoor Altena

Foto: Christelijk Mannenkoor Altena
12 augustus 2019, 21:04
Verlopen

UITWIJK - In De Hoogt in Uitwijk zingt Christelijk Mannenkoor Altena al 25 jaar het hoogste lied. Op 4 september starten de repetities weer. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken maar vooral om zelf mee te zingen.

De repetities worden gehouden op de woensdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur. Er is een korte pauze tussendoor met koffie en thee. U, de mannen dus, bent van harte welkom om mee te zingen. In de komende maanden is er een druk maar leuk programma met optredens in verzorgingstehuizen, medewerking aan kerkdiensten en een zangdienst met christenen voor Israël. Bijzonder is de activiteit die voor december gepland staat. Dan gaat het koor naar Altena in Duitsland.

Doet u mee? Voor meer informatie bezoekt u de website www.cmaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl