Feestavond Achilles Veen 75 jaar

Foto: v.v. Achilles Veen Facebook
15 augustus 2019, 00:12
Verlopen

VEEN - Voetbalclub Achilles Veen bestaat dit jaar 75 jaar en viert dit op zaterdag 17 augustus met een feestavond.

Het is 30 maart 1932 als er in Veen een voetbalclub wordt opgericht. Men kiest voor de clubnaam van een oud Griekse sportman, ‘Achilles’. Nu, 75 jaar later, wordt er nog steeds onder die naam gesport op Sportpark De Hanen Weide in Veen.

De feestavond wordt gehouden op 17 augustus na de wedstrijd tegen Hercules 1 voor de Toto KNVB Beker. Dan barst het feest los met een feest DJ en een mystery guest. Je bent welkom tussen 18.00 en 23.00 uur in de kantine van v.v. Achilles Veen. De entree is gratis. Let op: #nix18 of onder de 25? Dan is je legitimatie of Achilles Veen ledenpas verplicht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl