Directrice CBS De Hoeksteen ontheven van werkzaamheden

Foto: Pixabay
16 augustus 2019, 12:14
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Het bestuur van de Christelijke Basisschool De Hoeksteen in Wijk en Aalburg heeft net voor het nieuwe schooljaar directrice Greetje Hoevenaren ontheven van haar werkzaamheden.

Het bestuur zegt dat er sprake is van een onherstelbaar verstoorde arbeidsrelatie tussen het team van De Hoeksteen en Hoevenaren en inmiddels ook tussen de schooldirectrice en het bestuur. Daardoor is er onvoldoende vertrouwen om de problemen op te lossen die er zijn ontstaan.

Eerdere pogingen om onderling tot een goede oplossing te komen, liepen op niets uit. Het bestuur vindt het in het belang van het onderwijs niet verantwoord om deze situatie nog langer te laten voortduren. Wat de problemen inhouden, blijft vooralsnog binnenskamers. Hoevenaren wil in een later stadium nadere uitleg geven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl