Energiebedrijf Essent gaat verkopers in Werkendam controleren

Foto: Pixabay
16 augustus 2019, 12:11
Verlopen

WERKENDAM - Energiebedrijf Essent gaat na of de verkopers die deze dagen rondlopen in een Werkendamse wijk, inderdaad namens het bedrijf actief zijn en of ze aan alle regels voldoen.

Dat meldt het bedrijf na klachten van Werkendammers. Die sloegen alarm bij de politie en het bedrijf zelf. Diverse inwoners vrezen dat het om oplichters gaat, omdat de verkopers geen kleding van Essent droegen toen ze aanbelden bij woningen. Het komt echter regelmatig voor dat oplichters zich voordoen als verkopers of monteurs.

Essent wil met deze controle zeker weten dat er geen oplichters actief zijn. De gemeente Altena laat weten dat verkoop van energiecontracten aan de deur in Altena mag, mits het overdag gebeurt en niet op zon- en feestdagen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl