Deze teams zijn door naar de finalepoule van de Altena Cup

Foto: Redactie
21 augustus 2019, 13:30
Verlopen

ALTENA - De eerste wedstrijden van de Altena Cup zijn dinsdag 20 augustus gespeeld op vier sportparken in Altena.

Hierbij hebben Wilhemina’26, Dussense Boys, GRC 14 en Sleeuwijk zich geplaatst voor de finalepoule van de Altena Cup. Deze finalepoule wordt gespeeld op zaterdag 24 augustus bij GRC 14. Ook de teams die zich niet geplaatst hebben voor de finalepoule zullen nogmaals spelen voor de uiteindelijke rangschikking van de Altena Cup. Daarnaast worden op deze dag op verschillende sportparken in Altena wedstrijden gespeeld door onder andere de jongenselftallen en meisjes- en dameselftallen.

Wethouder van sport, Peter van der Ven (AltenaLokaal), deed ook zijn ronde langs de velden. “Ik ben op de vier locaties geweest bij de voorrondes en ik heb gezien dat er aardig wat mensen zijn, er is een goede sfeer en lekker weer”, aldus Van der Ven. Ook wil hij benadrukken dat de Altena Cup meer dan voetbal is, het gaat ook om gezond eten in de sportkantines. “Sport is gezond dus waarom zullen we die andere factoren zoals alcohol, nicotine en gezond eten er niet bij betrekken.”

De uitslagen van de wedstrijden op 20 augustus zijn als volgt:

Poule A (in Almkerk)
Almkerk – Woudrichem: 0-0
Wilhelmina’26 – Almkerk: 1-0
Woudrichem – Wilhemina’26: 0-1
Wilhelmina’26 naar finalepoule

Poule B (in Andel)
NOAD’32-Sparta’30: 1-1 
Dussense Boys-Sparta’30: 3-0
NOAD’32-Dussense Boys: 2-3
Dussense Boys naar finalepoule

Poule C (in Nieuwendijk)
Altena-Kozakken Boys 2: 1-1
Altena-GRC 14: 0-0
Kozakken Boys 2-GRC 14: 0-2
GRC 14 naar finalepoule?

Poule D (in Hank)
Sleeuwijk-Be Ready: 3-1
Be Ready-Achilles Veen 2: 3-2
Achilles Veen 2-Sleeuwijk: 0-3
Sleeuwijk naar finalepoule

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl