Servicepunt Vrijwilligers staat klaar voor vragen

Foto: freeimages.com
22 augustus 2019, 22:45
Verlopen

ALTENA - Het Servicepunt Vrijwilligers is de lokale matchmaker voor vrijwilligerswerk in de gemeenten Geertruidenberg en Altena. Het doel van het Servicepunt is om het vrijwilligerswerk in de regio in al haar facetten te versterken en te promoten.

Dit met als uitgangspunt dat vrijwilligerswerk voor iedereen toegankelijk is: man of vrouw, oud of jong, wel of niet gestudeerd en wel of geen betaalde baan. Vrijwilligerswerk is zo divers dat er voor iedereen mooie klussen beschikbaar zijn die passen bij individuele wensen en interesses. Het Servicepunt Vrijwilligers bemiddelt in vraag en aanbod om enthousiaste vrijwilligers te matchen aan mensen of organisaties die juist wat hulp kunnen gebruiken.

Organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en mensen die op zoek zijn naar een vrijwillig maatje, kunnen bij het Servicepunt Vrijwilligers vacatures aanmelden. Geïnteresseerden uit de regio kunnen op deze vacatures reageren. Overweegt u om vrijwilligerswerk te doen, maar heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact op met het Servicepunt Vrijwilligers via servicepuntvrijwilligers@trema.org of telefoon 0183-408 444 of kijk op www.servicepuntvrijwilligers.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl