Kleuterbioscoop Thomas de Stoomlocomotief

Foto: Facebook Servicebioscoop Hollywoud
23 augustus 2019, 16:52
Verlopen

ALMKERK - Het kan best een beetje eng zijn om voor de eerste keer naar de bioscoop te gaan. Daarom heeft Hollywoud in Almkerk voor de allerkleinste filmfans de Kleuterbioscoop.

Ga op 1 september 2019 mee op reis met Thomas de Stoomlocomotief. Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere.

Tijdens de voorstelling wordt het niet zo heel erg donker in de zaal en het geluid zal zachter worden gezet dan normaal. Alle kleuters krijgen een speciale kidtray met popcorn, iets te drinken en een verrassing. Voor aanvang van de film zijn er diverse leuke activiteiten en na afloop van de film krijgt iedereen een echt filmdiploma mee naar huis. Meer informatie over aanvangstijd, toegangsprijzen en gratis reserveren is te vinden via de website www.hollywoud.nl of per telefoon op 0183-307286.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl