Royston Drenthe tekent bij Kozakken Boys

Foto: Kevin Joosten
24 augustus 2019, 14:22
Verlopen

WERKENDAM - De 32-jarige Royston Drenthe tekende, tijdens de open dag, voor één jaar bij Kozakken Boys in Werkendam. Drenthe kwam vorig seizoen uit voor Sparta Rotterdam, maar zat sindsdien zonder club.

Technisch directeur Kees Spaan vindt hem een mooie toevoeging aan de ploeg. Hij brengt de ervaring mee om de ploeg naar een hoger niveau te kunnen tillen. Zijn neef Tyrone Coenraad speelt al bij Kozakken Boys.

Royston Drenthe stond eerder al onder contract bij Feyenoord en Real Madrid. Vanaf 2010 speelde hij bij diverse clubs in Spanje, Engeland, Rusland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Ook kwam hij één keer uit voor het Nederlands elftal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl