Dierenkliniek Sleeuwijk sluit zich aan bij AniCura

Foto: Dierenkliniek Sleeuwijk
30 augustus 2019, 11:13
Verlopen

SLEEUWIJK - Dierenkliniek Sleeuwijk sluit zich aan bij AniCura, een internationaal samenwerkingsverband van dierenklinieken.

De filosofie van AniCura is dat de kwaliteit van medische huisdierenzorg beter wordt door het delen van kennis en ervaringen en door samen te investeren in apparatuur, onderzoek en opleiding. De kliniek in Sleeuwijk gaat verder onder de naam AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk. Behalve de behandelingen die elke dierenarts biedt, heeft de kliniek ook bijzondere kennis en ervaring in huis op het gebied van vruchtbaarheid. Ook zijn er twee dierenartsen die zich specifiek richten op orthopedische operaties, bijvoorbeeld knieoperaties.

Voor de eigenaren en de dieren verandert er op het oog niet veel. Zij kunnen terecht bij hun vertrouwde dierenarts in de vertrouwde kliniek. De kliniek krijgt wel een nieuw uiterlijk, namelijk in de huisstijl van AniCura, en dat geldt ook voor de kleding van het team.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl