Chaos door onduidelijkheid rondom afsluiting A27

Foto: Altena Lokaal
1 september 2019, 09:30
Verlopen

WERKENDAM/GORINCHEM - Ondanks de communicatie rondom de tijdelijke afsluiting van de A27 in noordelijke richting vanaf knooppunt Hooipolder ontstond er vanaf zaterdagavond 21.00 uur veel onduidelijkheid bij bestuurders bij de Tol in Sleeuwijk.

Rijkswaterstaat communiceerde eerder dat er één rijstrook geopend zou blijven. Dit bleek ter plaatse niet het geval te zijn. Verkeersregelaars kregen de opdracht de toerit naar de A27 volledig af te sluiten.

Onder andere een moeder met kind welke naar het ziekenhuis in Gorinchem moesten en een bus vol passagiers waren niet bekend met deze informatie. Philip den Haan van de politieke partij Altena Lokaal laat weten vragen te stellen rondom de onduidelijkheid aan het college van de gemeente Altena en Rijkswaterstaat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl