Leon en Asya zijn getrouwd!

Foto: Leon van Haaften
3 september 2019, 10:38
Verlopen

SLEEUWIJK - In maart 2019 stond er ineens een mysterieus stalen hart van 3,5 meter hoog langs de oude ijsbaan in Sleeuwijk. Het hart is gebruikt voor een huwelijksaanzoek van Leon van Haaften aan zijn geliefde Asya. Op 31 augustus is het stel getrouwd en stuurde ze ons mooie foto's toe.

In maart 2019 was het nog een mysterie, van wie was het hart, waarom stond het in een park in Sleeuwijk en waarvoor is het gebruikt? Na onderzoek van Altena TV was de eigenaar gevonden. De Sleeuwijkse Leon van Haaften werkte in het diepste geheim meer dan een half jaar aan het stalen hart.

Altena TV zocht Leon in maart op om het verhaal te horen achter het hart. Het 3,5 meter hoge hart is gebruikt voor een huwelijksaanzoek van Leon aan zijn geliefde Asya.  Inmiddels is het stel getrouwd op 31 augustus. Het was een zonovergoten topdag volgens Leon en Asya.

Een vergunning was er in maart 2019 nog niet, Leon was ervan overtuigd dat er een definitieve plek gevonden zou worden. Na het filmpje van Altena TV doken alle media op het bijzondere verhaal. Er is een vergunning aangevraagd bij de gemeente Altena en het hart staat nog altijd in het park langs de oude ijsbaan. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl