Michel uit Genderen met dochters naar Disneyland dankzij 10.000 euro BankGiro Loterij

Foto: BankGiro Loterij
5 september 2019, 16:35
Verlopen

GENDEREN - Een grote verrassing voor Michel uit Genderen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De 39-jarige Michel weet wel raad met zijn prijs: “Fantastisch! Ik ga op vakantie met mijn twee kinderen. Zij mogen bepalen waar we heengaan, dus het wordt Disneyland. Zo genieten mijn dochters ook mee. Zelf zit ik middenin een verbouwing. Dit bedrag komt dus goed uit.”

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl