MusicAel in de Voorhof in Andel

Foto: Musicael
6 september 2019, 08:55
Verlopen

ANDEL - Zaterdagavond 28 september is de volgende editie van ‘MusicAel’ in de Voorhof in Andel.

MusicAel, niet te verwarren met de musical, is een super muzikale avond die Oranjevereniging Juliana elk jaar organiseert en waar naast het Andels Fanfare Corps ook diverse artiesten aanwezig zullen zijn. Dit jaar is Diederick Ensink uitgenodigd. Diederick is enkele jaren geleden ook te gast geweest bij de muziekvereniging en op dit moment onder andere te zien in het theater en op tv. Hij maakt deel uit van theatergroep Purper en heeft een hoofdrol in de musical ‘Pluk van de Petteflet’.

Naast Diederick is ook Nadia de Cloe uit Genderen uitgenodigd. Nadia zingt in haar eigen band en was onder andere te zien bij ‘the Voice’. Een greep van wat zij samen met het AFC zullen laten horen zijn bijvoorbeeld nummers van Ed Sheeran, Queen en Elvis. Uiteraard zal de Singalong niet ontbreken. MusicAel is een ‘verrassend’ concert waar niet alleen veel muziek te horen is maar waar ook heel veel gelachen kan worden.

Iedereen die van muziek houdt, uit Andel of van buiten Andel, is van harte welkom. Kaartjes zijn in de voorverkoop te koop bij de Spar en drogisterij Verbeek in Andel voor € 7,50. Kaartjes aan de deur kosten € 10,00. U bent welkom op zaterdag 28 september vanaf 20.00 uur in De Voorhof aan de Julianastraat 24 in Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl