Maak een match op de banenbeurs XL in Geertruidenberg

Foto: WerkgeversServicepunt
11 september 2019, 11:03
Verlopen

REGIO/GEERTRUIDENBERG - Welke match je ook speelt of maakt, je wint ’m niet in je eentje. Daarom doen we het samen. Maak jij de match?

Tijdens de Match van West-Brabant op donderdag 19 september, bundelen de vier regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Waarom? Om nog meer werkgevers te helpen bij het vinden van de juiste mensen om het werk gedaan te krijgen. De werkgeversadviseurs van MidZuid, die werken voor de werkgevers uit de gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout, organiseren een Banenbeurs om deze match te maken.

Op de banenbeurs staan werkgevers die in hun bedrijf kansen willen bieden aan werkzoekenden die het lastig vinden zelf de weg naar werk te vinden. Op deze beurs ontmoeten werkzoekenden in korte tijd verschillende werkgevers. Ze krijgen een goede eerste indruk in de fijne omgeving van Fort St. Gertrudis. Na de beurs nemen werkgevers contact op met de kandidaat/kandidaten die passen bij de vacature/vacatures voor een tweede gesprek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl