Training ‘Vrouwen in Balans’ door Karin Loeff

Foto: Karin Loeff
14 september 2019, 14:35
Verlopen

WAARDHUIZEN - Voor de derde keer organiseert Karin Loeff de training 'Vrouwen in Balans'. Dit zijn workshops met thema’s over zelfvertrouwen, gezonde voeding, omgaan met emoties en uiterlijke verzorging.

Voel je je regelmatig onzeker? Maak je je druk wat anderen van je vinden? Zoals je moeder, je vriendin, de buurvrouw, die populaire mama van school of je partner? Je bent niet de enige. Honderden of zelfs duizenden vrouwen hebben daar ook last van. En alles wat je kan doen om dit te kunnen veranderen is tijd in jezelf investeren.

Wil je een relaxte mama, vrouw, vriendin en jezelf zijn? Meld je dan aan via www.gelukkiggezondkoken.nl of bel 06 – 13 81 42 00.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl