25-jarig jubileum Stichting Kinderboerderij Werkendam

Foto: Jan Potters
21 september 2019, 06:38
Verlopen

WERKENDAM - De Stichting Kinderboerderij Werkendam is op 4 oktober 1994 opgericht en bestaat dit jaar dus 25 jaar. Na een lange aanloop is door veel vrijwilligers, gesteund door gemeente, bedrijfsleven en particulieren de inmiddels zeer gewaardeerde kinderboerderij Floreffehoeve gerealiseerd.

Veel bezoekers weten de kinderboerderij in werkendam te vinden. Zij komen zowel voor sociale contacten als voor ontspanning en educatie. De kinderboerderij is ook een erkend leerbedrijf voor stagiaires van diverse scholen. De leeftijd van de bezoekers varieert van zeer jong tot hoogbejaard. Zij komen uit Werkendam maar ook uit de wijde omgeving. Zo is de Kinderboerderij Floreffehoeve een begrip in de hele regio.

Op zaterdag 5 oktober wordt het jubileum met alle betrokkenen van toen en nu vieren. Velen hebben zich voor de kinderboerderij ingezet als sponsor, donateur en/of vrijwilliger en daar wil Floreffehoeve iedereen voor bedanken. Voor de kinderen is er van 13.00 tot 15.00 uur een schatgraver spelmiddag en voor de sponsors, donateurs en oud vrijwilligers is er daarna een receptie van 16.00 tot 17.00 uur. Kinderboerderij Floreffehoeve is te vinden aan de Voorste Vliet 29 in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl