Logeerhuis De Plataan dreigt op te houden te bestaan

Foto: De Plataan
24 september 2019, 15:27
Verlopen

NIEUWENDIJK - Elske Verlee van logeerhuis De Plataan voor wonderkinderen luidt de noodklok en is een doneeractie gestart.

Het huis waar de kinderen en jong volwassenen met een beperking in de leeftijd van 12 tot 22 jaar in groepjes een weekend logeren gaat worden verkocht. Hiermee dreigt ook een einde te komen aan de opvang van de kinderen. De locatie wordt nu namelijk gehuurd en er lijkt weinig steun en begrip voor financiering te zijn bij de banken zo laat Elske weten. “Het bedrijf is een gezonde onderneming, als ZZP-er loop je tegen veel onmogelijkheden aan terwijl de kosten goed op te brengen zijn.”

De zorg die geboden wordt, is noodzakelijk en voorziet in een regionale behoefte. Het ontlast gezinnen even en de jongeren genieten volop van de professionele zorg en aandacht. Elske is ten einde raad nu De Plataan dreigt op te houden met bestaan. Om alsnog de financiering rond te krijgen is Elske een doneer actie gestart. Meer informatie over de actie leest u hier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl