Kledingbeurs Baraka in Veen voor Kenia

Foto: Archief
28 september 2019, 17:55
Verlopen

VEEN - Op 4 en 5 oktober zal er weer een tweedehands kledingbeurs worden gehouden aan de Bagijnhof 50 in Veen.

Er is een ruim aanbod van zowel kinderkleding vanaf maat 50 tot 176, als dames- en herenkleding (XS tot XXXL). Ook worden tassen, schoenen, riemen, sjaals, sieraden, speelgoed en boeken verkocht. Daarnaast is er uiteraard koffie, thee en limonade en lekkere taart te koop. Voor de kinderen is er een springkussen. De opbrengst van de kledingbeurs is voor voedsel, hulp-, school- en evangelisatiemateriaal in Kenia. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke van Steenis via 06-25197357.

Het woord Baraka betekent in het Keniaans Zegen. De organisatie heeft deze naam gekozen, omdat het voor hen een Zegen is om dit werk te mogen doen en omdat het een Zegen is voor de mensen die deze hulp mogen ontvangen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl