JA! Jeugdfanfare Altena in voorbereiding op Survento Fanfare

Foto: Ramon Mutsaers
30 september 2019, 19:07
Verlopen

ALTENA/SURHUISTERVEEN - Op zaterdag 9 november reist JA! Jeugdfanfare Altena af naar Surhuisterveen om deel te nemen aan het Survento Fanfare Festival.

Op dit festival gaat het niet alleen om de muziek, maar spelen programmaopbouw, een goede presentatie van het orkest en het entertainmentgehalte ook een belangrijke rol. 7 jeugdige muzikanten van JA! hebben een prachtige show bedacht en muziekarrangementen gemaakt voor het thema ‘Around the world in 30 minutes ft. JA-Airlines’.

Ter voorbereiding op dit festival organiseert JA! een try-out concert op zaterdagavond 12 oktober in ’t Rondeel in Woudrichem. Voor dit concert heeft JA! ook het jeugdorkest van showkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, het opleidingsorkest van fanfare ONS uit Nieuwendijk, brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen en Altena Brass uitgenodigd. Het concert op 12 oktober begint om 19.45 uur. De toegang is gratis. U bent van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl