De HartenBrigade geeft uniek geboortecadeau weg

Foto: HartenBrigade
8 oktober 2019, 11:26
Verlopen

GIESSEN - Een mooie samenwerking tussen de Hartenbrigade en Anita van Berchum heeft geleid tot de uitvoering van weer een mooi idee.

Met veel zorg en precisie maakte Anita, rolstoel gebonden medewerker bij Activiteiten Centrum Sleeuwijk (Syndion), prachtige knisperdoekjes. Met hulp van Bianca Panjer zijn de speeltjes voorzien van het HartenBrigade logo.

Woon je in de gemeente Altena en ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? De knisperdoekjes zijn gratis af te halen in de HartenJager te Giessen. Op de hoogte blijven van de activiteiten van de HartenBrigade? Kijk dan op de Facebookpagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl