WSV de Vrijbuiters nemen deel aan de Pater Vos tocht

Foto: WSV Ons Genoegen
8 oktober 2019, 14:11
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 12 oktober wandelen de deelnemers van wandelsportvereniging de Vrijbuiters de Pater Vos tocht in Schaijk.

De organisatie van de tocht is in handen van wandelsportvereniging ‘Ons Genoegen’ en zal in en rondom het natuurgebied ‘De Maashorst’ plaats vinden. Het inschrijfgeld zal worden gedoneerd aan de Stichting Pater Vos.

Er zijn mooie tochten uitgezet voor de deelnemers van 15, 20 en 30 kilometer. Men vertrekt om 7.30 uur vanaf de BuBeClu te Wijk en Aalburg. Lijkt het u ook leuk om deel te nemen aan dergelijke wandeltochten? Neemt u dan contact op met de wandelsportvereniging via het e-mailadres devrijbuiters@live.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl