Gratis compost op 2 november bij de gemeente

Foto: Pixabay
14 oktober 2019, 21:00
Verlopen

ALTENA - Op zaterdag 2 november kunt u als inwoner van de gemeente Altena gratis compost ophalen in Almkerk. U krijgt maximaal 0,5 m3 per huishouden.

Met het gratis uitdelen van compost bedankt de gemeente u voor uw inspanning gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren. Compost is een natuurlijke bodemverbeteraar en laat uw planten op een milieuvriendelijke manier groeien.

Neem zelf een schep en emmers, plastic zakken of een aanhangwagen mee. De gemeente zorgt voor een kraantje waarmee u uw aanhangwagen kunt laden. Aanhangwagens moeten uiteraard voldoen aan de eisen voor het wegverkeer en geschikt zijn voor de lading. De locatie is deze keer niet bij de gemeentewerf, maar bij VGR/Verschoor aan de Provincialeweg Zuid 51 in Almkerk. U bent welkom tussen 08.30 en 13.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl