IMS/Voltena Dames 1 steeds sterker

Foto: Erwin Pranger
14 oktober 2019, 16:42
Verlopen

WERKENDAM/GRONINGEN - Met drie overwinningen op rij in de topdivisie vertrok Dames 1 van IMS/Voltena afgelopen weekend naar Groningen om het op te nemen tegen Dames 1 van Donitas.

Ondanks de aanhoudende regen onderweg was de sfeer in de bus zonnig en opgewekt. In Groningen bleek de sporthal nog drukker dan anders door een internationale danswedstrijd. Inmiddels weten de meiden van IMS/Voltena dat ze als team enorm versterkt worden door drukte en druk, en ook aan dit laatste was geen gebrek. Het Groningse publiek, meestal gezellige lolbroeken, bleek nu door een vooraf geschreven stukje tekst gebrand op het ageren op de techniek van onze spelverdeelster. Dit speelde de meiden opnieuw fantastisch in de kaart, want het team ging daardoor opnieuw als één front nog sterker de wedstrijd in.

De reddingen werden nog mooier, het gezang van de speelsters langs de kant nog luider, en de teamspirit steeg tot ongekende hoogte en de spelverdeelster speelde de sterren van de hemel! De meiden van IMS/Voltena gingen dan ook met 3-0 winst en een gedeelde koppositie in de competitie terug de bus in. Tijdens de 2,5 uur rijdende busreis heeft dit fanatieke team het doel van dit seizoen maar even wat scherper neergezet en daarna hebben de meiden lachend de busreis voortgezet.

Op zaterdag 19 oktober komt Rabobank Orion Volleybal Doetinchem Dames 1 op bezoek in De Crosser. De aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur. De meiden van Voltena hopen op veel enthousiast publiek want de overwinning in Groningen smaakt naar meer.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl