Pietensportfeest in ’t Rondeel

Foto: Archief
14 oktober 2019, 21:25
Verlopen

WOUDRICHEM - In de aanloop naar 5 december zijn er in de regio tal van leuke Sint-activiteiten voor de jeugd. Zo is er voor de kinderen van 3 t/m 10 jaar op zaterdag 23 november een Pietensportfeest in Woudrichem.

Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen de kinderen van 3 t/m 10 jaar komen sporten met de Pieten. Springen, dansen en bewegen: het is gezond, gezellig en extra leuk als er wat lekkers aanwezig is. De kinderen worden begeleid door een Piet of vrijwilliger. Ouders worden verzocht om op de tribune of in het café plaats te nemen.

De entree bedraagt € 2,- per kind. Er wordt gezorgd voor wat drinken en iets lekkers. Vergeet niet om gymschoenen (voorzien van een naam) mee te nemen. Tot slot: inschrijven kan alleen op de dag zelf vanaf 09.30 uur en vol is vol. Er is plaats voor maximaal 120 kinderen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl