SGP-jongeren Werkendam lopen Mars voor het Leven

Foto: Chris Develing
14 oktober 2019, 16:34
Verlopen

WERKENDAM/UTRECHT - Op zaterdag 16 november zal de Mars voor het Leven weer gelopen worden in Utrecht vanuit de Jaarbeurs door onder andere de SGP-jongeren Werkendam.

Het programma start om 11.00 uur in de Jaarbeurs waarna de Mars voor het leven zal worden gelopen om 13.15 uur. De SGP-jongeren bieden u de mogelijkheid om kosteloos met de bus mee te rijden naar Utrecht vanuit Werkendam.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.schreeuwomleven.nl/vervoer. U kiest vervolgens voor de regio Werkendam. De Mars voor het Leven heeft o.a. als doel op te komen voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven, het uitdragen van het thema ‘Liefde en Waarheid’ en vrouwen, partners en families te wijzen op de bestaande hulp bij onbedoelde zwangerschap en bekend maken met de mogelijke alternatieven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl