Trema Welzijn biedt ondersteunende diensten voor ouderen

Foto: Trema Welzijn
14 oktober 2019, 19:00
Verlopen

ALTENA - Stichting Trema Welzijn ondersteunt ouderen op het gebied van zorg en welzijn, zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en actief kunnen blijven in de samenleving.

Dit doen ze door de ouderen bij te staan met advies, ondersteuning en door het bieden van verschillende diensten en activiteiten.

Maaltijdservice aan huis

Ouderen vanaf 65 jaar die een beperking hebben, chronisch ziek zijn of tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren waardoor zelf koken niet meer lukt, kunnen de maaltijdservice aanvragen. Zij ontvangen dan hun maaltijd thuis.

Ouderenadviseurs

De ouderenadviseurs geven gratis advies over langer zelfstandig thuis blijven wonen, zorg, welzijn, vervoer of financiën. Zij komen bij u thuis om u te informeren over activiteiten en voorzieningen binnen uw gemeente.

Hulp bij formulieren invullen

Heeft u hulp nodig bij het invullen of nakijken van formulieren, aanvragen van toeslagen, uw belastingen of het ordenen van uw administratie? De formulierenbrigade helpt u hiermee op weg. U bent elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur welkom bij het inloopspreekuur bij De Werf in Woudrichem.

Trema Welzijn levert deze diensten in het werkgebied Almkerk, Andel, Dussen, Giessen, Hank, Nieuwendijk, Oudendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Uppel, Waardhuizen, Werkendam en Woudrichem. Wilt u meer informatie over deze diensten of wilt u zich hiervoor aanmelden? Neem dan contact op met Trema Welzijn via 0183 – 408 444 of kijk op www.trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl