De Pomp Almkerk zoekt talent

Foto: Archief
15 oktober 2019, 18:35
Verlopen

ALMKERK - Op 16 november organiseert Jongerencentrum De Pomp in Almkerk een nieuwe editie van de Pomp Podium Awards, maar wel in een nieuw jasje.

In één avond wordt door een jury en publieksjury besloten wie de Pomp Podium Award mee naar huis mag nemen. Talenten in elke categorie kunnen zich aanmelden voor deze talentenjacht. Deelname aan de talentenjacht is gratis en zowel single als duo acts of groepen zijn van harte welkom om mee te doen. De act moet tussen de 3 en 7 minuten duren en iedereen tussen de 12 en 35 jaar mag zich aanmelden.

Dus: heb jij een talent zoals zingen, jodelen, tapdans, goochelen, origami bloemen vouwen etc. dat je graag wil laten zien? Of weet jij iemand die een super gaaf talent heeft? Geef je op, of vertel het door. Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen op www.depomp.com of door een mail te sturen naar ppa@depompalmkerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl