River Cup Ladies 2019 gewonnen door team van ‘Boven de Rivieren’

Foto: Almkreek
21 oktober 2019, 21:15
Verlopen

ALMKERK - De 1e editie van het mooie golfevenement voor en door vrouwen georganiseerd, 'de River cup Ladies 2019' zit er weer op.

Wat een groot succes, tien dames van Golfclub Almkreek, woonachtig ten noorden van de Rivieren Waal/Merwede (Team Noord) speelde tegen tien dames, woonachtig ten zuiden van de rivieren Waal/Merwede (Team Zuid). Het was een prachtige dag, het weer deed mee, super veel sponsoren die deze dag tot een feestje hebben gemaakt en rijk gevulde goodiebags voor al de dames.

De River Cup Ladies Trofee is gewonnen door het team van Denise Engberts (Team Noord) met 18 punten tegen over Fransca Vollebregt met haar team Zuid die 12 punten behaalde. Team Zuid gaat hard trainen om volgend jaar de Trofee in de wacht te slepen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl