Netwerken en Espresso met Open Coffee Altena 37.0

Foto: Ondernemend Altena
23 oktober 2019, 18:29
Verlopen

WOUDRICHEM - Open Coffee Altena, editie 37.0, wordt op 21 november gehouden in De Werf in Woudrichem. Opnieuw treffen ondernemers uit Altena elkaar, maar zeker ook van daarbuiten, voor koffie, (nieuwe) contacten en kennisdelen onder het motto 'Geven is het nieuwe zakendoen'.

Nieuw dit jaar tijdens de Open Coffee-sessies in Altena is de Espresso XL. Werden deze Espresso’s voorgaande jaren georganiseerd met een groep van maximaal 12 ondernemers na afloop van de meeting, nu maakt de kennissessie in zakformaat onderdeel uit van de ‘grote’ netwerkmeeting. De eerste editie van Espresso XL werd georganiseerd tijdens Open Coffee Altena 36.0 door Rabobank Altena-Bommelerwaard.

De Espresso wordt dit keer verzorgd door de gemeente Altena. Ook deze kennissessie in zakformaat zal interactief en inspirerend zijn. Thema: ‘Gemeente Altena. What’s in it for me?’ Een flashy kennissessie over de specifieke dienstverlening van de gemeente voor ondernemers onder het motto: ‘Altena. De gemeente die jou verder helpt!’ Open Coffee Altena 37.0 is op 21 november in De Werf aan het Raadhuisplein in Woudrichem van 09.30 tot 11.00 uur. Aanmelden en info www.OndernemendAltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl