De energiecoach ging op bezoek bij Piet Hartman

Foto: Altena TV
24 oktober 2019, 23:09
Verlopen

ALTENA - Piet Hartman gaat voor duurzaam en nam een energiecoach in de arm. Tijd voor energiebewustwording. Met hulp van een coach werd het huis van Piet onder de loep genomen om te verduurzamen.

Aan de Buitendijk in Nieuwendijk staat het jaren ‘30 huis van Piet Hartman. Piet is een groot voorstander van duurzaamheid en kon ook wel energiebesparende tips gebruiken. Daarom nodigde hij een energiecoach uit, die hem adviseerde hoe hij zijn huis kan verduurzamen. Hoewel hij zijn best heeft gedaan, jaren geleden, wist de energiecoach nog wel wat tips te geven.

Ook op het gebied van eigen energie opwekken zijn er aanbevelingen. Want waarom heeft Piet geen zonnepanelen op zijn eigen dak, maar denkt hij wel na over zonnepanelen van ‘energie van de boer’, van de lokale energiecoöperatie: Altena Nieuwe Energie? Piet Hartman weet het wel en gaat verduurzamen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl