Politie houdt derde verdachte aan voor grote drugsopslag

Foto: Archief
27 oktober 2019, 10:02
Verlopen

NIEUWENDIJK - De politie heeft nog een derde verdachte aangehouden voor de grote drugsopslag die in mei werd gevonden in een bedrijfspand aan de Rijksweg in Nieuwendijk.

Het gaat om een 21-jarige man uit ‘s Gravenmoer. Eerder werden al een 22-jarige man uit Sprang-Capelle en een andere inwoner van ‘s Gravenmoer aangehouden, eveneens 21 jaar. Deze twee werden in augustus weer op vrije voeten gesteld, in afwachting van de rechtszaak. Op een tussentijdse zitting in de rechtbank van Breda werd donderdagmorgen duidelijk dat het nog wel even kan duren voordat de zaak inhoudelijk aan de orde kan komen. De politie heeft het onderzoek nog niet afgerond en het Nederlands Forensisch Instituut is nog bezig met het onderzoek van de drugs die in het pand werden gevonden.

De politie meldde in mei dat er op de bovenverdieping van het pand een groot aantal plastic zakken met xtc-pillen werd gevonden en nog eens zeker 200 kilo amfetamine en MDMA. De politie vermoedde dat het om een distributiecentrum voor drugs ging.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl