ZVDO moet meerdere erkennen

Foto: Archief ZVDO
28 oktober 2019, 20:36
Verlopen

ANDEL - Een voor ZVDO onbekende tegenstander, Zeester Meerval, kwam in Andel op bezoek. Vorig jaar kwam deze ploeg uit op een hoger niveau.

De eerste wedstrijden werden door Zeester-Meerval allemaal met duidelijke cijfers gewonnen. ZVDO was dus gewaarschuwd. Pupil van de week Thies Boll mocht de wedstrijdbal, die aangeboden is door Fine-Oak, het water ingooien bij het startsein. Het krachtsverschil tussen de beide ploegen was duidelijk. Toch wist ZVDO goede tegenstand te bieden. ZVDO wist de keeper van de bezoekende keeper driemaal te passeren. Verdedigend lag het ook op orde.

Na de rust kwam het krachtsverschil via de score tot uiting. In de derde en vierde periode wisten de gasten de score uit te breiden met elf doelpunten. ZVDO kwam er niet meer aan te pas en wist daar maar twee doelpunten daartegenover te stellen. De eindstand werd 7-19. Op 9 november zal ZVDO afreizen naar Roermond waar het vorig jaar op miraculeuze wijze wist te winnen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl