Nieuwe stichting maakt zich sterk voor ‘De Woerkumse Week’

Foto: Website Stichting de Woerkumse week
1 november 2019, 05:40
Verlopen

WOUDRICHEM - Van 9 tot en met 14 juni 2020 zal in Woudrichem voor de eerste keer het geheel nieuwe evenement gaan plaatsvinden. Wat begon als een grap heeft nu geresulteerd in een nieuwe stichting met een jong en fris bestuur bestaande uit 5 jonge mensen.

Tijdens ‘De Woerkumse Week’ zullen ook 30 tot 40 vrijwilligers in de weer zijn om er een geslaagd evenement van te maken. “Het evenement brengt een volledig eigentijds programma en is een aanvulling op de reeds bestaande evenementen in Woudrichem”, aldus voorzitter Romano van Heukelum van Stichting de Woerkumse week. De feesttent en de andere activiteiten zullen plaatsvinden naast de ijsbaangracht aan de Jacoba van Beierenstraat.

Op de zondag zal een Foodtruckfestival plaatsvinden met een zeer gevarieerd aanbod en met sfeervolle trucks uit het hele land. Het volledige programma zal de komende weken bekend worden gemaakt op de website www.stichtingdewoerkumseweek.nl en social media. Alle programmaonderdelen zijn laagdrempelig, zodat iedereen van de feestweek kan genieten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl