Buurt ervaart flinke overlast van arbeidsmigranten in Rijswijk

Foto: Altena TV
3 november 2019, 09:36
Verlopen

RIJSWIJK - Arbeidsmigranten die aan de Kruisstraat in Rijswijk wonen, veroorzaken volgens enkele buurtbewoners flinke overlast. Dat schrijven de buurtbewoners in een brief aan de gemeente Altena.

In de brief melden ze dat er sinds mei al 33 keer mensen in- of uit het pand getrokken zijn. Ook zou er regelmatig geluidsoverlast zijn als gevolg van dronkenschap en ruzies in en rond het pand. Verder constateren de klagers dat er acht mensen wonen, terwijl er zes zouden zijn toegestaan.

De gemeente Altena heeft contact gehad met de schrijvers, maar omdat ze hopen dat hun klachten worden meegenomen in nieuw beleid, is ook het college aangeschreven. Het college van Altena heeft voor zover bekend nog niet gereageerd op de klachten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl