MaesTro avond bij Excelsior in Genderen

Foto: Pixabay
3 november 2019, 12:33
Verlopen

GENDEREN - Muziekvereniging Excelsior uit Genderen organiseert op zaterdag 9 november een MeasTro avond met zes lokale dirigenten.

Volgens het concept van het succesvolle tv programma ‘Meastro’ bij AVROTROS, is het nu aan 6 lokale gezichten om te laten zien of zij het in zich hebben om een orkest te dirigeren. Wie wordt er aan het einde van de avond tot winnaar uitgeroepen van MeasTro 2019 in Genderen?

Kaarten voor deze avond zijn te koop bij Treffers Geschenkenhuis of bij het ’t Hart van Genderen of per e-mail via maestro-excelsiorgenderen@outlook.com. De avond start om 20.00 uur in ’t Dorpshuis van Genderen. Bezoek ook de website via www.muziekverenigingexcelsior.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl