Boekpresentatie ‘Familiebedrijven, de kracht van Altena’

Foto: Piet Hartman
4 november 2019, 20:52
Verlopen

ALMKERK - Dat de gemeente Altena een groot aantal familiebedrijven telt, was voor schrijver Piet Hartman de inspiratie om het boek 'Familiebedrijven, de kracht van Altena' te schrijven. Op 22 november zal het boek gepresenteerd worden aan het publiek.

Familiebedrijven zijn het paradepaard van de nieuwe gemeente Altena, zo stelt Hartman. Hij bezocht, samen met fotograaf Frans Jan Fortunati, 22 familiebedrijven in Altena met regionale, nationale of internationale allure. In het boek maak je kennis met onder meer de bedrijven Quasar Holland, Hakkers, Ballegooyen Modes, Zwaluw Reizen en Transportbedrijf E. van Wijk. Het boek kenmerkt zich vooral omdat er heel veel prachtige foto’s in opgenomen zijn.

De boekpresentatie vindt plaats op 22 november om 16.00 uur bij IVECO Schouten aan de Almweg 4 in Almkerk tijdens het 50-jarig jubileum van het bedrijf. Een must read voor entrepreneurs, ambtenaren, bestuurders, bewoners.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl