Moonlight Shopping in Wijk en Aalburg

Foto: Hart van Aalburg
4 november 2019, 21:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Inmiddels is het Moonlight Shoppen in het Hart van Aalburg uitgegroeid tot een begrip en heeft het een jaarlijks terugkerend plaatsje verworven op de kalender. Dit jaar staat dit evenement gepland op vrijdag 29 november.

Het thema is dit jaar “Gezelligheid rond de kerstboom”. In een gezellige, warme en ongedwongen sfeer zijn alle winkels deze avond langer open met verrassende acties. Centraal op het marktplein kun je genieten van een hapje, een drankje en vele muzikale meezingers akoestisch gebracht. Pure gezelligheid dus.

De organisatie is in handen van winkeliersvereniging Hart van Aalburg. Je bent welkom op vrijdag 29 november tussen 16.00 en 22.00 uur in Wijk en Aalburg. Volg voor de laatste informatie ook de speciaal aangemaakt evenement pagina op Facebook.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl