Wees welkom voor een potje koersbal in de HartenJager

Foto: HartenBrigade
4 november 2019, 20:12
Verlopen

GIESSEN - De baan staat gesteld voor weer een nieuwe activiteit in de HartenJager in Giessen. Het spel koersbal is voor iedereen die actief bezig wil zijn.

Op initiatief van Joop en in samenwerking met de HartenBrigade zal iedere dinsdagmorgen wederom de HartenJager in het teken staan van samen sporten en gezellig samen zijn. De vrije inloop is vanaf 09.30 uur met een kop koffie/thee en wat lekkers om daarna met elkaar het spel te spelen.

Initiatiefnemer Joop is er klaar voor en legt u graag de fijne kneepjes uit van het spel en belooft u een gezellige ochtend. U bent van harte welkom in de HartenJager aan de Parallelweg 35 te Giessen om een balletje te gooien tijdens het spel koersbal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl