Speelgoedruilbeurs bij Kinderopvang BuitenGewoon

Foto: Perswinkel
5 november 2019, 13:43
Verlopen

WOUDRICHEM - Kinderopvang BuitenGewoon en KrijgDeKleertjes Woudrichem breiden de samenwerking uit. Naast het maandelijkse kinderkleding ruilen, organiseren ze nu eenmalig een avond om speelgoed te ruilen volgens het concept van Recycle Sint.

Duurzaamheid mag ook leuk zijn, daarom is er Recycle Sint. Dat is niet alleen een groen initiatief, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en goed voor de portemonnee. Dus ouders: sprokkel snel alle spelletjes, speelgoed, boeken en ander leuks bij elkaar, waar jouw kind niet meer naar omkijkt, maar waar een ander kind heel blij van kan worden. Ze nemen maximaal één knuffel per persoon in en ‘kleine rommeltjes’ mag je thuislaten. Zorg zelf dat het compleet is en werkt.

De speelgoedruilmarkt bij Kinderopvang BuitenGewoon vindt plaats op 20 november op de Werf aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem. Ouders kunnen speelgoed komen inleveren van 19.00 tot 19.45 uur en om 20.00 uur kan het ruilen beginnen. Het ruilen werkt met waardebonnen, aanmelden is niet nodig.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl