Repair Café Altena op dinsdag 12 november

Foto: Archief
6 november 2019, 20:26
Verlopen

ALMKERK - Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Trema Welzijn samen met Kringloopcentrum Altena een Repair Café.

Een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar iedereen kan binnenlopen en eigen kapotte spullen kan repareren onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer. Ook voor kleine fietsreparaties kan men hier terecht. Weggooien? Mooi niet dus.

Op dinsdag 12 november 2019 is iedereen tussen 09.30 en 11.30 uur welkom bij het volgend Repair Café in Kringloopcentrum Altena aan de Kerkstraat 1 te Almkerk. De koffie staat klaar en qua kosten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl