Die 3 Baritone klinken in kasteel Dussen

Foto: Kasteel Dussen
7 november 2019, 10:01
Verlopen

DUSSEN - Timotheus Maas, Lukas Anton, Marcelo de Souza Felix: 3 vrienden, 3 kunstenaars, 3 baritons vanuit passie.

Voor het concert in Kasteel Dussen hebben ze een prachtig programma samengesteld met het mooiste uit opera en musical, maar dan op geheel eigen wijze gebracht. Lichtvoetig, vol humor en van een kwalitatief uitzonderlijk niveau zingen en spelen ze gebroederlijk de bekendste en beste aria’s, duetten en terzetten die er in het baritonrepertoire bestaan. Ondertussen geven ze het publiek een verrassend kijkje achter de schermen van deze muziekwereld.

En onder hun motto: ‘De bariton doet wat de tenor belooft’, staan ze garant voor een bijzondere concertervaring. U bent welkom op donderdag 21 november, aanvang 20.00 uur. De entree is € 15,-. Bij voorkeur reserveren via www.kasteel-dussen.nl of via de reserveringslijn 06-22150247.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl